Вече е ясно, че отиваме на избори. Нашата оценка е, че

...
Вече е ясно, че отиваме на избори. Нашата оценка е, че
Коментари Харесай

Христо Иванов: Отиваме на избори заради партиен егоизъм

Вече е ясно, че отиваме на избори. Нашата оценка е, че това е в следствие от партиен нарцисизъм и ужасно дребнавото отношение към политиката в България на фона на големите провокации пред които е изправена страната. Тежка некомпетентност и безнаказаност. Това сподели ръководителят на ПГ на „ Демократична България “ Христо Иванов.

Попитан чии нарцисизъм, Иванов отговори: " по малко на всеки от участниците, само че последно на " ИТН ".

Дори войната която стартира и всички последици от нея, не накараха българската политическа система да се отрезви, счита Иванов.

" Демократична България " се опита да застане на страната на здравия разсъдък и с този капитал ще се явим на тези избори, с тези апели, уточни той.

Като логически ход Иванов дефинира опцията за общо явяване на изборите с " Продължаваме промяната ". Ще създадем такова предложение, добави той като посочи, че по този начин ще избегнат опцията електората да се дели. Иванов бе безапелационен, че предзиборни диалози не водят.

Ако има воля, до края на седмицата Народното събрание може да откри решение за КЕВР, стана ясно от думите на Иванов. Според него най-чистият вид е предлагането КЕВР от своя състав да може самичък да се дефинира, краткотрайно, до момента в който бъде определен ръководител.

Връщането на Иван Иванов напълно не е несъмнено конституционно, а и самият той обществено споделя, че не желае да се връща, сподели още съпредседателят на Демократична България, припомняйки, че Демократична България е внесла законопроект за смяна в закона за енергетиката.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР